ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ
Η OLIVELAB NATURALS παρασκευάζει προϊόντα με 100% φυσικά, πιστοποιημένα υλικά. Το κύριο συστατικό τους είναι το έξτρα παρθένο οργανικό ελαιόλαδο που παράγεται άφθονο στην Ελλάδα και φημίζεται για την εξαιρετική του ποιότητα. Είναι πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα. Περιέχει πολυφαινόλες, γνωστές για την ικανότητά τους να αναβάλλουν τη γήρανση και συμβάλλουν στην επιδιόρθωση των κυττάρων, σκουαλένιο που ρυθμίζει τη λιπαρότητα και χλωροφύλλη που βοηθά στην επούλωση των πληγών, σημαδιών και ακμής ενώ παράλληλα διατηρεί ισορροπία στην υγρασία της επιδερμίδας.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ
Σε συνεργασία με επαγγελματίες της βιομηχανίας καλλυντικών και σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η παραγωγή συμμορφώνεται με το Διεθνές Πρότυπο ISO GMP 22716:2007, «Cosmetics – Guidelines on Good Manufacturing Practices». Επιπλέον, πραγματοποιούμε όλους τους απαραίτητους χημικούς και δερματολογικούς ελέγχους για να δημιουργήσουμε τα προϊόντα OLIVELAB NATURALS. Η ποιότητα ελέγχεται με αυστηρό τρόπο από πιστοποιημένο εργαστήριο έρευνας και εκτίμησης κοσμετολογικών προϊόντων και είναι κοινοποιημένες στον ΕΟΦ.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς για την κυκλοφορία των καλλυντικών προϊόντων στην Ε.Ε., όλα τα προϊόντα περιποίησης OLIVELAB NATURALS, είναι γνωστοποιημένα και στην Ευρωπαϊκή Πύλη κοινοποίησης καλλυντικών προϊόντων C.P.N.P. (Cosmetic Products Notification Portal). Η C.P.N.P. είναι το διαδικτυακό σύστημα κοινοποίησης για την εφαρμογή του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τα καλλυντικά προϊόντα.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Οι πρώτες ύλες είναι φιλικές προς το περιβάλλον. Συσκευάζουμε σε σκουρόχρωμα, γυάλινα, ανακυκλώσιμα βαζάκια. Δεν χρησιμοποιούμε ζωικά συστατικά και φυσικά δεν κάνουμε πειράματα σε ζώα ούτε χρησιμοποιούμε συστατικά που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ
Η ενυδάτωση του δέρματος είναι το βασικότερο βήμα στη φροντίδα του σώματος. Το έξτρα παρθένο οργανικό ελαιόλαδο είναι ένα 100% φυσικό προϊόν. Η υψηλή περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά επιβραδύνουν τη γήρανση. Το αμυγδαλέλαιο περιέχει βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, που το καθιστούν άκρως ευεργετικό για το δέρμα. Το λάδι καρύδας είναι γεμάτο αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία. Η λεβάντα ενισχύει το κυκλοφορικό σύστημα, αυξάνοντας τη ροή του οξυγόνου και των θρεπτικών ουσιών στα κύτταρα με αποτέλεσμα τη μείωση των σημαδιών της γήρανσης, όπως ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Ο βασιλικός τονώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει σημαντικά τις ρυτίδες. Το φυσικό κερί μέλισσας έχει ιδιότητες μαλακτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και επουλωτικές δίνοντας στο δέρμα μια απαλή και ελαστική δομή.